Я просто хочу дарувати радiсть

Я просто хочу дарувати радість.
В задимленому парою вікні
Дивитись крізь і думати: це сталось.
Я виграла поразку на війні.

Півкроку залишається до неба,
Ще трохи більше – спраглої весни.
Зібратись і зробити все «як треба»
На щастя (чи на жаль?) немає сил.


Рецензии