коли

коли тебе немає поруч зранку
очима я тебе шукаю до світанку

коли обіймів я твоїх не маю
тепла ніякого не відчуваю

коли ніхто не мучить, не цілує
мені цього не вистачає, мене усе нервує

коли мороз по тілу навіть в ліжку
твою я відкриваю крижку

точніше зовсім це не книжка
не лист і точно не смска

я просто риму тут не підібрала
і вірш я зіпсувала

та головне не зовсім це
а те, що відчуває моє серце

коли ти поруч зранку, коли ти міцно спиш
я розглядаю тихо, як смішно ти лежиш

коли через свій сон мене ти обіймаєш
тебе і обіймаю я, а ти і знову засинаєш

коли мене ти мучиш і цілуєш
до себе сильно прижимаєш

я радуюсь тому, що я тебе у себе маєш
з тобою щастя буду мати я

моє кохання ти, а я твоя


Рецензии