Прапори, прапори...

Прапори, прапори –
То біленькі, то сині,
То червонії древні,
То із чорним навпіл –
Доки будете ви
Панувати в країні,
Де під небом блакитним
Жовтий соняшник цвів?

Доки будете ви
Розбрат сіяти й поділ,
Хилитаючи й так
Геть спустошений віз?
Люди молять одне –
Дай вам Боже Любові,
Хоч заради отих
Гірко пролитих сліз…


Рецензии