***

??????? ??????? ? ?????,
??? ?????, ??? ???????.
????? ? ???????? ? ????,
????? ?? ??????? ??????.

? ?????? ??????? ? ????,
??????? ????? ??????.
? ????? ????? ?????
????????, ? ?????? ?????.

????? ??????? ???,
???????????, ??? ?????
???????? ?? ?????? ????,
???? ?????? ?? ??? ?????.

? ??? ?? ????? ? ?????,
???????? ????? ????,
?????? ?? ???? ? ????,
???? ?? ??????? ??????.


Рецензии