23 Презентацiя млинцiв на Масляну
На весну чекаємо.
Вже дитина не голодна,
Вас також напхаємо.
Млинчики, як сонце, сяють -
Так і тягне скуштувати,
У сметану їх мокають.
Ой і смачно ж святкувати!
До млинців компот наллємо
Пригощайтеся усі!
Радісно усе жуємо, -
Вже куди тій ковбасі!
Не зрівняються і з салом,
І з червоною ікрою.
Зараз є вже капіталом,
Бо лежать вони горою.
Хто не їв сьогодні млинчик,
Увесь рік голодним буде.
Не підніме він камінчик,
І сміятимуться люди.
Ви налисників скуштуйте:
Ось вареннячко до них,
Або з медом посмакуйте, -
Вони кращі, ніж пиріг.
27.02.2014
Свидетельство о публикации №114022801004