СВ1ЧКИ 1 КВ1ТИ

Лютневі грілись холоди
В пекельнім полум’ї Майдану,
Це тут скидали ми кайдани,
І, дай нам, Боже, назавжди!

Де нації кувалась криця
В запеклій праведній борні,
У куль, безжальному вогні,
Небесна Сотня освятиться.

Герої вічно будуть жити!
Палає й дотепер Майдан!
Не згоять наших свіжих ран
Свічки і квіти, свічки і квіти…


Рецензии