Винагорода за життя!

Ти, не журися, дорогий мій друже.
Усе ще буде, гарно, як колись.
Ти, забажай цього сильніше, дужче.
І головне, не дозволяй очам пускати сліз!

І не ставай, ні перед ким, ти, на коліна
Не прогинайся, ти, ні перед ким.
Ти, будь таким, як був Тичина!
Не будь, ні для кого,  ніколи, ти, чужим!

Ти почекай, винагорода прийде
Від долі, не очікувано, враз.
І доля тебе точно знайде,
І непотрібні будуть тони зайвих фраз!

І спокій прийде до душі,
І біль піде з життя твого,
І,ти, пробачиш ворогам усі борги,
І, ти, позбудешся назавжди супостату своєго!


Рецензии