Екся мы гондэ у вэбы улазылы ж!

Шо ты, товарыш, ля нас тута вш баЕШ?
Га? Чы, мо, даты типа й чымоДан
Дэ-нэбудь тут в ГородКА?

Ну, и...ага...ныц ныМА Й.

Всэ вдРУг засТраГЛО
В РУгловы тут вашому.
Шо ж нам чыныты. Чы ек куды бигЧЫ Й.

Э! Ты ны надто надийся вз на й сэсТР!
В их зарэ РЭмонт идэ Ж.

Вот и всё рэж уж, ДуРак настоРожэнНый.
НаоТкрыйВаль тута, бачИШ, мороЖэных!
А ну заглоХны. Бо хны взэ\ мы...ась?
Шо за огЛобЛя щэ в гразь п?!

Ну, и...ны Ж шанСА Й
Уз сцо откРываты зном.
Всэ бо потеРАНО, в РОН бы Ж цюкеРочкы.
И на башмак так жэ лизэ щэ мрак:
Ногы (чы лапы в КенТавр?)гаж гарат фш!

Так шо вуж НИВУ тувт вамп заСыйВать
Трэ, мусытьКЫ, Ш отДахВахть.

Но ны прохоДыть в Lsnsye (?) шо такэе шэ...
А! АВВА цэ З зэцЦэн Зив вам игРае зе й!
А дэ шо тут выкЛукЧать бом-бам-хам!?
ТраХик зэ вэсь зарэ лясьнь?

Так шо й ёго ты увБач Ш.
"Базы" во высКоч кудась!

М-да!

ОбШым, прам Мы шымПаньЗёнок бы как.
Ну, побыВав з дед в шызах.
ОпЩый дийАгНос: ныльзя
Навыть и блызьк до блыСкач!

Ну, Ж быто СновДэн дэсь каксь:
Будь но уж там,  дэ упаВВ.

Э! Это так фш?!.
Я Ж вам тут фсуну смычКА!"
Виш, скильсь цыцТат?! Конт-рал-Дми-р-Ал?
На!!! даваНуль так нуЛЯ Ж...
Ой! ты вш но б бач!

БашНЯ фтРУх фстала апять!
БитЛый уш фсяк! Хоть заглат.

И...гэтак можэ Ж шыЗак?
Ну, вот у вас вин читЧас.
Спросьтэ Ж: как там ф пси-ХИ-АТР? Нет атрыБутаф жэ в мразьк
Типа БИН-ладК.

Вот как ОМнийБус злиТат!
Вси вам ЗакЛадки - под кайф.
КоФей но циДыть Дид Вайс. Да щэ й з дойБаВК!
Ля Вышш КуньТакт.


Рецензии