Пiсня
Пісня ця хвилює нині
Українців наших всіх
І доводить аж до сліз.
На Майдані прозвучала
Як громада проводжала
Вбитих у останню путь,
В небесах нехай живуть.
Ця Небесна Сотня наша
Патріотам сама краща
Й пісня ця в душі звучить,
Народ плаче і кричить
Не забудемо ніколи
Як Ви банду побороли
Й віддали своє життя
За щасливе майбуття.
«Плине кача по Тисині»
Чуємо цю пісню нині
Й українців наших всіх
Це хвилює аж до сліз.
27.02.14.
Свидетельство о публикации №114022702972