Звернення

Мужики и бабы вильной Украины!

Я, Нэстор Махно, дуже прошу вас выслухати мене.

Революция зараз перешла в нову фазу.  

Революция живе в наших сердцях и буде в них жити.

Герои донесли революцию до голив влади.

Але революция живе тильки в наших сердцях и до наших голив ще не дойшла.

Ничого йий там робити.

Зараз треба расходитися по ваших домах бо не можна щоб дойшло до голив.

Сидить в себе по домах, працюйте та ждить як воно буде.

Ви розумиете що зараз е Интернет якого ще не було тоди як я почав за вас вийну.

Як буде треба зберемося за пив дня.

Интернет це и е велика Анархия о якой мрияв я и брати мои и великий биолог Кропоткин, мий вчитель.

Ниякои иншои анархии не потрибно щоб держава працювала як нам треба.

Трохи про те де я був писля смерти. Ниде. Бо писля смерти так бувае з анархистами.

Як зьявився Интернет я прокинувся.

Сидив у Интернети. 

Расходтеся по домах благаю на вас.

Вони вже нас бояться.

Треба працювати!

Хай живе Анархия та Украина!

Батько. 27 лютого мисяця 2014 року, на ранку. 


Рецензии
Первый раз батька меня достал до глубины души.

Борис Рубежов Пятая Страница   27.02.2014 19:17     Заявить о нарушении
Он меня разбудил в 4 утра.

Уменяимянету Этоправопоэта   27.02.2014 20:28   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.