Вiтри

Прийде розчарування,ти це знаєш,
Душевні рани з часом заживуть.
І може,ти про нього й не згадаєш.
Чому ж вітри так боляче гудуть?

Гудуть.Не хочуть тої злої тиші,
Що пусткою наповнює життя,
Яка кохання й радість заколише
І зробляться холодними серця.

Здіймайся, вітре, роздувай жарину,
Вогнем на серці кригу розтопи
І може, в сні до тебе він полине,
Щоб казку мрій тобі розповісти.

На жаль, не чуєш голосу, ні сміху,
Холодне серце не горить -  мовчить,
Вогонь погас, мабуть, для двох на втіху,
Холодна тиша.Боже, як болить... .


Рецензии