Мiй Народ

      Людина я-цілком аполітична.
      Мій рід-з голодоморних поколінь.
      Мій рідний край жив скромно і практично,
      Та й він прснувся і підвівсь з колін.

      І навіть дивно-як хтось міг прощати,
      Ще й славити той ненаситний рот,
      Що наказав своїм своїх вбивати,
      Що"бидлом" звав і нищив свій народ.

      Тим Бог-суддя, йому з небес видніше,
      Куди Небесна Сотня поспіша.
      Та що ж є за людське життя цінніше?
      Це ж-Мій Народ! Болить моя душа...

      За знищення відважних, наймужніших
      Кого спитать, та і шукать їх де?
      Та й там тавром страшним і найбридкішим
      На їх нащадків гріх тяжкий впаде.

      І що б не голосили ті фашисти,
      Що нашу честь торгують по рублю,-
      Не екстремісти це, не терористи,
      Це-Мій Народ. І я його люблю.

      Я вірю-все ми зможем пережити
      І лихо все розвіяти, мов дим.
      Ми ж-сильні, добрі, щедрі, працьовиті.
      Це-Мій Народ! І я пишаюсь ним.

      


Рецензии
Всё правильно у Вас как у поэта.
Все строки Ваши словно боль души.
Кто слушает поэтов?...Нет ответа.
У власти олигархи - "плохиши"!

Люциан Величко   04.03.2014 08:57     Заявить о нарушении