Кожний раз, як буваю удома...

Кожний раз, як буваю удома,
На прекрасній моїй батьківщині -
Десь дівається сум і утома
І з*являються усмішки щирі.

Серце зразу ж наповнює радість.
Відчуття теплоти і спокою -
Там не чую ні злість, ані заздрість,
Особливо, як їду весною.

Як у квітах поля розквітають,
Коли папороть в лісі чарує,
В синім небі лелеки літають,
Коли щастя природа дарує.

Кожний раз, як буваю удома,
То душею там відпочиваю,
Бо усе там близьке і знайоме...
Найпривітніше в рідному краї!


Рецензии