мамо мамо
все так само
ранку гамір
світла цвіт
синє поле
понад нами
серця камінь
й білий світ
мамо мамо
до без тями
біг сльозами
в горі збіг
дихай рідна
і кохана
я твій сон
і оберіг
мамо мамо
дзвоном храму
щемом ями
ріже біль
запеклося
між устами
недоказане
тобі
мамо мамо
все так само
світла рани
тілом слів
синє поле
понад нами
серця камінь
й пух землі
25 Лютого, 2014
Свидетельство о публикации №114022608041