Розпов дь

О, донечко моя, мій скарб безцінний!
Сідай, послухай розповідь мою
Про Україну, про народ наш сильний,
Про сотню, що загинула в бою!

Проти тирана-деспота повстали,
Надією в серцях вони жили,
Їх били, катували, в них стріляли,
Та гідності зламати не змогли!

Ти пам’ятай про них, моя дитино!
Пролили кров свою вони за майбуття,
За нашу вільну і щасливу Україну!
Щоб в тебе кращеє колись було життя!

Країна  наша – калинова гілка,
Нехай буяє цвітом молодим!
Маленька донечка моя – ти Українка!
І хочу я, щоби пишалася ти цим!


Фото з Інтернету


Рецензии