небесна сотня

... пішли до Бога ...в далекій рай
бо так любили... свій рідний край
хотіли жити ...- та не в аду
сховався вбивця... десь від суду

...вони забрали ..увесь наш гріх
не переступлять... батьків поріг
вже не обнімуть... їх шию діти
воду джерельну...не будуть пити...

...небесна сотня...- каже народ
похилі й юні - не один взвод
вам вічна слава...нам не забуть
сльози прощання...- в останню путь


Рецензии
гарний і дуже актуальний вірш!

Руслан Пилипчук   26.02.2014 12:55     Заявить о нарушении