Яке все рiдне зорi, Мiсяць, Мiсто

Яке все рідне – зорі, Місяць, Місто,
І темне Небо і рожеві хмари…
Звучить крізь простір незбагненна Пісня,
Ідуть у безвість прощені примари…

Усе навколо дихає Любов’ю,
Наповнюється тихою Красою,
І Ніжність ллється щемно невимовно
І на Землі зсідається росою…

Весна іде! Іде Потік нестримний,
Пронизує простори і надії…
І Світлий Янгол огортає крильми
Любові Місто, що дарує Мрії…

Яке все рідне… в Чистоті і Силі
Зоріє Ніч між Вечором і Ранком.
І все, що ми в Житті своїм змінили,
Розкриється у Місті на Світанку…

24.02.2014


Рецензии
Мені до душі ваші вірші - дякую за них!
Тетяна

Татьяна Каминская   08.03.2014 00:35     Заявить о нарушении
Дякую!
Заходьте! Завжди відчинено!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   08.03.2014 16:43   Заявить о нарушении