Реплiки про кохання

Покохала Коваля,
Ковалиха нині я,
А була як дівкою,
То була Калікою.

*   *   *
Придивлялась до Івана,
А у нього морда п’яна
І весь час мені белькоче
Випити горілки хоче.

*   *   *
Пішла з дому молодиця
В церкву Богу помолиться,
А прийшла додому вранці,
Каже – добрі в кума танці.

*   *   *
Закохалася в Мишка,
Кулаки як у Кличка,
Двометровий, не дурний,
Та завжди чогось сумний.

*   *   *
Закохалась в Миколая,
Він сказав- я не такая,
Закохалася в Івана,
Він сказав, що я погана.

В Інтернеті пошукаю,
Мо’ когось там покохаю,
А як там вже не знайду,
То в монахині піду.
26.02.14.


Рецензии