без назви

а ти лиш мій друг
хоча колись я іншого чекала
за кілометри себе я в тебе закохала
та це лише ті почуття
кому вони тепер потрібні?
коли без тебе я
нікому непотрібна
душа моя ще плаче по тобі
а я отак лиш помираю як в морі кораблі


Рецензии