Як багато...

 Як багато життя минуло...
А хіба воно було!
Наче  “строк” без вини відбуваю,
Час летить,
                а житя я не маю:
Не зробилося,не родилося,
Не зустрілося!
Не кохалося
                так,як малося!
Як хотілося,
                як моглося -
                не вдалося..!


Рецензии