Пустая надежда
На небі постійно хмари.
Я впав і розбив об лід.
Рожеві свої окуляри.
Я йду, хоч нема куди,
Постійно шукаю очі.
На смак не знайдеш біди,
Бридкіше самотньої ночі.
Моя голова болить,
Палає душа неспокійна.
Бо поруч зі мною спить
Холодна, порожня надія.
26.02.2014
Свидетельство о публикации №114022601414