falling in love with you

its a fighting for love
its a way for inspiration
вырванные куски из глав,
несут собою клеймо - грешный.

its the life about death,
its the main relation,
море, прошу, отзовись!
мне без тебя - не возможно.
everybody know about this sensation


"1227 days falling in love with you"
разве так можно?


Рецензии