Сотня небесна

Світлій пам'яті
Героя  Майдану - Шепетівчанина
 Миколи Степановича   Дзявульського.


Сотня небесна,
Тепер над  Майданом,
А сотник   безвісний
Кружляє. Він званий…

Червона  калина,
Та кров на бруківці,
В сльозах Україна,
 Біда в Шепетівці.

О Боже  Святий,
То  чому брат  на  брата?
Кружляв   лиходій,
Доки нам сумувати?

Сотня небесна,
Усе пам’ятає,
Правдива, та чесна,
Що зірками сяє.


Автор  Геннадій  Сівак.
26  лютого  2014 року.


Рецензии
На это произведение написано 11 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.