Лиш пам ятай, що Ти - Людина
Охоплює вузький наш всесвіт
Лиш пам'ятай, що Ти - Людина
То стрімка річка, то не плескіт
Бажання бути є у всіх
Не існувати, саме бути
Бажання надає нам сил
Ти намагайся не забути
За що боролись праотці
Які плекали вони мрії
Чого ти прагнеш? Не зважай...
Бо всі ми люди - ми не тіні
Але ж любов'ю сповнюй дії
Лише любов'ю до Людини
25.02.2014
Свидетельство о публикации №114022507362