Час працювати

Як прикро чути чвари  за вікном,
Якийсь   сепаратизм…….. Якісь портфелі……..
Коли всі сім’ї
За сумним столом,
Коли біда постукала у двері,
Коли роздерті душі
І серця,
Коли найгірше 
В світі – Плаче мати,
Коли бруківкі в Києві  нема,
А вкриті вулиці всі
Квіти  наче плями…………..
За що тут  воювати,
Що ділить,
Не  час для
Прапорів,
Ідеологій,
Нам в цьому  світі,
В цій країні жить,
Тож час країну ставити
На ноги,
Час працювати
І дітей ростить,
Забувши всі розбіжності убогі
25.02.2014


Рецензии