Найсолодше божевiлля

Шепіт вітру, дощові обійми
Теплих рук
і ніжність почуття

Нам любов збувається, бо мрії
Здивували
навіть вир буття

Світ - за подих. Дихаю тобою
Бо пронизане буття любов'ю
Найсолодшого божевілля

25.02.2014


Рецензии