Не вибачай

Не вибачай, в мені немає каяття
Лиш поклик серця іншої любові
Та не питай, навіщо я пішла
Мені метелики наснились, наче зорі

Душа почула млосний запах квітів
У всесвіті хмільної голизни
Не вибачай, нема до тебе віри
Лиш відгуки сивої давнини

25.02.2014


Рецензии