Прив тання з ср бним вес ллям
Одне з кращих свят!
І наше подружжя
Вдягає наряд.
Коли подружжя
Прожило вже стільки років дружньо.
Й сім'я трималася завжди,
Чудово, гарно й мужньо.
Ми вас вітаємо усі,
І з цим чудовим святом!
Й бажаємо, щоб вижили,
Ще довго і багато.
Щоб всі незгоди на шляху,
Ви завжди подолали.
І діти ваші, вам в житті,
Завжди допомагали.
Свидетельство о публикации №114022504526
Можете прислать мне подстрочник - попробую перевести, если это Вам, конечно, интересно.
Творческих успехов!
Наталия Солнце -Миронова 18.03.2014 12:41 Заявить о нарушении