Скiльки би не жив

Скільки би не жив
ПрИйдеться вмирати,
Все, що ти зробив,
Людям залишати.

Чи добро, чи зло
Мусиш вибирати,
Й далі щоб жило
В світі панувати.

Чи візьмуть у рай,
Чи піджарять в пеклі,
Друже вибирай
Доки руки теплі.

А чи проклянуть,
А чи пожалкують,
З сумом проведуть
Й пам’ятник збудують.

Скільки би не жив
ПрИйдеться вмирати,
Якщо зло робив
Будеш жалкувати.

Покарає Бог
І твоїх нащадків,
Тож працюй за двох
Не заради статків.

А заради тих,
Які жити мають
В доброті для них,
І тебе згадають.
25.02.14.


Рецензии