кохати

скільки днів мені чекати, щоб о п`ятій ранку знову встати?
щоб самій на станції тебе шукати

поміж тих облич буденних
поміж тих людей щоденних

скільки днів мені тебе кохати? й зовсім ревності не мати

з кожним днем сильніш й сильніш кохати
кохати

тебе
кохати


Рецензии