Поки э наше буття

Твоя хвилинка,моя хвилинка.
Із цього зложиться час,годинка.
А з цього потім все життя.
І завершиться шлях...
Це все є так.
Немає вічного життя!
І ми всі тут,як гості ,
а не вдома.
А будем там,в землі до втоми.
І будем вічно в ній лежать...
А може ми народимся опять?
Вселяться наші душі в других людей,
мабуть від нас чуть лучших...
І буде ними краще прожите іхне життя...
Хай буде так.
Ну,а пока є наше буття.


Рецензии