***

А підем всі ми у садочок
і там нарвем гарних квіточок.
Давай із них сплетем віночок.
Да на голівку покладем дочок.
Щоб іх щастячко не кидало.
Щоб вони жили і процвітали.
Щоб мали діток і іх ростили.
Щоб завжди,завжди щасливо жили!


Рецензии