Небесна Сотня

Героїв сотня із Майдану
За землю нашу, Богом дану,
І за омріяну свободу
Свого вкраїнського народу
Вела з диктатором бої
Й зложила голови свої.

Народ їх зве – Небесна Сотня.
Безсмертна слава не самотня,
Герої справжні не вмирають,
Вони постійно жити мають,
Всі поіменно, щоб про них
Ніколи гомін не затих.

Нехай диктатори всі знають,
Вони народ наш не зламають,
Бо ми козацького всі роду
І в бій підемо за свободу,
Бо з нами Україна й Бог
Й диктатор не один вже здох.
24.02.14.


Рецензии