Не здавайся, Украина!!
До бендерів- зрадників!!!
Придивляйся і не слухай
Тих бридких порадників...
Вони в очі гроші сиплять:
Той, хто слабий- купиться...
Не подіє тут і принцип:
"Стерпиться- злюбиться"
Батьківщину вони ділять,
Мов пиріг шматами рвуть
Їм однаково що буде
Хть дасть більше- продадуть!!!
Не здавайся, Україно,
Люди, що ж ви робите!!!!
Ви ж своїх родних і близьких
У крові потопите!!!
(соб 23.03.2014)
Свидетельство о публикации №114022400339
Всего самого наилучшего!
Прилив Вдохновения 24.02.2014 00:28 Заявить о нарушении