Хаиш ты Ж, ойчэ, рыжыКав, мусХыць?
Колы ты злый на всих свяТых аж!
И на ГанэШа шары каты, ма.
А шо нам Бог! Мы ИХ мызынЦам.
Харашо сыдым щ,
ВийДиш Ты, Криш Ань?
А то ты дурных
З Гута зробыЛый.
Нет на заметке
Ни на злодея Ж
А ни в срацы шклов! Видзись ты, Брыль, насьць?
ВазНикаЙт вапРос:
Хто Ж мы такия.
Колы вот у в школ дали ж Мняв кыя.
Да. Да-да, да-да.
Й Домны й повир класс:
Дид энТат хыжый надта нас быты зь.
Еш ваниЛинка,
Мыла дытынка!
Будэ хараШо й школы ДырЖыньСьКый.
Видиш, демЧонГак
ПаРУ Ж клясь абиДзев?
А мы зь Дзевы гоньДзек узь с цырКва.
И на, пип, клас гадзь выкПукСны за й.
А то шызык
Грае щэ ниша вш.
На пяць миНюТахк
ТахТУ Ж ось залупКаф
Вам даЮць табе з товСтыя ЮцьКИ ЗЬ.
И охт: виДзик ця мы дам тут жа, Х!
Ой, не! Ой, не,
ТаньКИ СЬ Кисюли й.
ОбЩым, мы тут влад паиГраЛИ ЗЬ
СА И Саи-Маць,
БацьКам Фе ДзюНич.
ВыхРали со-то
Ось, ты пасьЛюХайЦь:
Пи-пи!.. Пип, пипий слатКаГА Й мульЦик сь.
...ну, так Хто, так Хто
Сонцэ взев в РУкы й
И й Пошов-Пошов по нэбы ПТУшко ль?
Свидетельство о публикации №114022401382