Небесна сотня

В моєму серці кипить кров
І гордість живе,
І щастя, як пташка, немов
До неба веде.

Герої моєї держави,
Я щиро кланяюсь вам.
Своє життя віддали,
Щоб свободу дарувати нам.

І сльози, як вогонь,
Палають на мому обличчі.
Пролита безсмертних кров,
Бо в пам'яті ви навічно.

Хай живе Україна
Про яку мріяв кожен.
Хто серце віддав
І забрати не може.


Рецензии