Революц я
Не залякати тих, хто на Майдані,
То патріоти, тим кому болить,
Вони для волі і для щастя дані.
Не за для помсти вийшли на Майдан,
За ради правди і свої свободи,
В душі багато кровоточить ран,
Не стримать справедливості природи.
Вони герої їх величний дух,
Не зломлять страх, тортури, та образи,
Це український справедливий рух,
Він сколихнув, весь світ собою вразив.
Не повернути колесо назад,
Не буде вороття у безлад ночі,
Не має бути тих безмежних влад,
Народ відкрив нарешті сонні очі.
Свидетельство о публикации №114022411906