Ой Ви, мамо

Ой Ви, мамо, моя нене,
Як живеться Вам без мене,
Я ж поїхав й Вас покинув,
Щукать щастячко полинув.

Та його ніде немає,
А душа моя страждає,
Захворів і тут загину,
Простіть, мамо, свому сину

Що я Вас вже не побачу,
Як згадаю, то заплачу,
Нащо, мамо, Вас покинув
Й на чужину я полинув.

Ой Ви, мамо, моя нене,
Помолітеся за мене,
Щоб зустрівся я із Вами
За святими небесами.
24.02.14.
 


Рецензии
Гарно. Сподобалося. Дякую Вам, Георгію.

Оксана Нездийминога   24.02.2014 22:43     Заявить о нарушении