КолиЧэсТВО чытаЧэй рамно яндэкс-гРУблэй Ж!

И ек АнОнС, как ХаОс,
ЗдравсТвуй твой босс.

А в БрыЛЕ в БосТыНЕ
Дэ Е щэ и Лев Ж.
Дазий дазийМехТриСТК
ТриСКАе тут лыМишк.

Так шо мы тут леньТейк:
А НИ Ж Аням сопЛев.
Ну, так, дэсь но Ленц
МАЙ откРылы й на й свят щ.

Зато СёМа Арм
ВдарВаля Б музик Васьц!
Бо зь мы й той музик,
Сцё з ейцьмы й уси з. ЧытайТЭ Ж Нас, Таньк!
Тэ Ж Е дэсь и й в вас.

Ну, про Ж душу Наташк
СКАжымо хоть сычаС С.

Во, виш, МихаИл зализ у ф аил?


Рецензии