Анастасия Мавродиева Пак те срещам

АНАСТАСИЯ МАВРОДИЕВА http://www.stihi.ru/2011/05/02/8945
***

По улиците пак те срещам,
не спирай, моля те върви....
това което днес усещам,
е болка и това си ти........
  С очите си не ме поглеждай,
не искам, моля те върви,
убий последната надежда,
в която любовта си ти!


***
Коль встретимся

Коль встретимся на улице,
Меня не возвращай,
Пусть кровь моя остудится,
Чтоб боль скорей прошла.

И не смотри с надеждою:
Смолчу,что всё люблю.
Не возвратиться к прежнему.
Оставь меня, молю!


Рецензии