***

Із вас, із трьох -  ніхто не в силі
Зректися знатного  престолу.
Слова ті, пламенні, красиві –
Немов нескошена полова
Вони пусті.
А люди гинуть,
Не вірять тим, а ці  - мов в  зраді,
І жити їм в якій країні
Не знають,
 Бо як їх не стане,
І візьме верх та темна ніч,
То буде  знов  біда без краю…
Хіба що іншиї постануть…

А на словах ви говорили,
Що ви з людьми…

 

Спасибі за картину з інтернету.
Автор  - Олег Шупляк


Рецензии