Весняна рад сть
На травичку з легкою росою,
На квіти перші споглядати,
Такою жаданою весною.
Як птахи радісно співають,
Як перша квітка прокидається від сна,
Дерева та рослини оживають,
Та гомонить на подвір’ї дітвора.
Все так приємно і чудово,
Радіє пробудившись душа,
Поринаю у відчуття нові,
Яке ж на Україні прекрасне життя.
Можна забути про турботи,
Коли сонце усміхається тобі,
Зникає вся буденна робота,
Лине пісня весняна з душі.
Не знайти пори такої,
Де бадьорить пташиний спів
Відходять біди та тривоги,
З холодних зимових днів.
Свидетельство о публикации №114022305479