Мiй перший вiрш

Мій перший вірш
В оновленій країні,
Я рада оновилося життя,
Ні краплі крові більше –
Ми єдині,
Збудуємо лиш світле майбуття,
А допоможе нам небесна сотня,
Бо від усього злого захистить
Не дасть забути те за що боролись,
І шлях на манівці вже не змінить,
Мій перший вірш в оновленій країні,
Хай день цей до історії війде,
Як день коли ми вистояли гідно,
У боротьбі за світле і святе!
23.02.2014 


Рецензии