Ходылы слухы, шо згоРилы

Тут во 100 белоРУс.
Ну, шо. Вызлы Ж бизьДзин в стоЛицу.
А лицый ны й в Конюв зь.

Анти-Христос! Дывысь! Дывысь ты!
УзьНев блин ФилоСтрах
Якыйся тута во з ДырЖын аж,
Ну, Стасика во блях сь.

И я узяв тоди в деВицэй
Шэ й пыйРыйВод с сан-зар Ж.

Ну-да. Стрыльба всекда нарМальна й,
Кали ты кум ий сват
Цип Цима й ШэйМань с Рак щ.

Всэ кодло мафий лиш шалят Ж
Коло народа, бач.
И на: автоБыс с белкы нам
ПотРиБень в Ривно гажь?

Вкипи Ж твою нара пурга б!


Рецензии