дывлюся в очи...

дывлюся в очи.... бачу як вмырае маты.... ридненька мыла и моя.... той ворог, що прыйшов до хаты... и не чужый... а той що свий... моя ридня.... и сылы отпир даты не бракуе... и гордисть як душа болыть... та хто там пьяного вгамуе.... вин нелюд... все що хоче, те творыть... ламае дах... и стин уже немае... до риднои осели вже немае вороття.... мий дим... мои качели... все те, що батькивщина е моя.... вгамую подых... все до сердця... и буде час мого торжества... я выросту... я стану СОВЕРШЕНСТВОМ.... щоб витплатыты... за все що так зламало и мени жыття....


Рецензии