Як жити дал?
Чого чекати у кожну хвилину?
Ніхто нікого вже не хоче чуть...
Лише стоять на полі до загину.
Лунають постріли і вибухи гранат,
Вогнем палають люди і будівлі.
Що буде далі, що іще чекать?
Бо ж множаться щодень уже загиблі.
Невже свої своїх можуть вбивать?
Невже так легко й просто це робити?
Взялись до зброї – й ну ж бо всіх стрілять...
Взамін за те, щоб Господа молити.
22. 01. 2014.
Свидетельство о публикации №114022302035