Свята земля, що зветься Украiна

Свята земля, що зветься Україна,
Свята земля, де я з вами живу,
Свята земля, вона для нас єдина,
Свята земля, де люди мов в тилу.

Свята земля, що кровію полита,
Свята земля, де гине наш народ,
Вона одна і димом оповита,
Свята земля, що полонив цей зброд.

Свята земля, єдина й неповторна,
Свята земля, де родить святий хліб,
Свята земля, священна і соборна,
І чорний стяг цих трьох лютневих діб.

Свята земля, де гинуть мирні люди,
Де ллється кров, де голови кладуть.
Свята земля, все ж правда й спокій буде,
Катам стоптати землю не дадуть.

21. 02. 2014.


Рецензии