Небесна сотня

Небесна сотня в вічність відійшла,
Але у нашій пам`яті навіки…
Ворожа куля всіх їх віднайшла
І по майдані крові текли ріки.

Ворожа куля влучила у них,
Не залишивши шансу, щоб вціліли.
І крики й стогін зразу, звісно, стих...
Герої сотні стихли, поніміли.

Але не стихли наші голоси –
Ми стоголоссям кажемо: “Герої!”
Ми стоголоссям кажемо: “Прости...
Прости за те, що ти спіймав набої!”

Небесна сотне, ти для нас свята,
У нашій пам`яті ти жити будеш вічно!
Не мала ти для куль врага щита,
Саме тому загинула трагічно.

Небесна сотне, ти для нас жива!
У нашій пам`яті ти жити будеш завжди!
Не легко промовляти ті слова...
Поклали голові усі ви в ім’я правди...

23. 02. 2014.


Рецензии