Сто ть народ з збро ю в руках
А їхня зброя – то пісні й молитва.
Свобода й справедливість у серцях...
Але, на жаль, відбулась смертна битва.
Але, о Боже, впали у бою
Сини і доньки нашої Вкраїни,
Не боялися за голову свою...
Аж кров у венах від усього стине.
Стоїть народ, вигукує слова
І дальше вимагає прав від влади.
Вигукує, що влада не права
І не пробачить він їм тої зради.
Стоїть народ, з обуренням стоїть
Й стояти буде стільки, скільки треба,
Незламні духом, в вихори століть
Кидають погляди, запитують у неба:
Що буде далі з нами, що буде,
А буде так, як сказано у Бога,
Сягне межі, народна лють згуде,
До влади прийде іншенький небога.
22. 02. 2014.
Свидетельство о публикации №114022301533