Хвала честь народу Укра ни...

* * *
Хвала і честь народу України
За його мужність, волю, героїзм.
Та вимагають всі негайно зміни,
Бо геть допік вже людям цей фашизм.

Хвала усім, хто участь в цьому бере,
Хто бореться за правду всіх людей.
Та топчуть нашу землю мародери,
Катуючи невинних скрізь людей.

Низький уклін усім, хто на МАЙДАНІ,
Хто йде сміливо з ворогом на прю,
Кров всіх людей присохла на тирані...
Та ж він довіку житиме в гріху.

Героям слава, що до бою стали,
Що від ворожих куль всі полягли.
Земля всім пухом, що життя віддали...
За Україну стали, як могли.

Ганьба тиранові й його підлеглим,
Ганьба усім, хто знищує народ,
Хвала живим і слава всім полеглим!...
В скорботі ми, бо ж топче землю зброд...

22. 02. 2014.


Рецензии